Lære at tegne? Du vil behovet for en blyant

Hvis du vil gøre enhver blyant tegning vil du få brug for en blyant. Jeg ved, jeg kender, tak kaptajn indlysende… Men i denne artikel vil jeg tale om nogle af de forskellige muligheder.

Her er nogle af mulighederne:

Mekaniske blyanter, føre indehavere, promovere grafit, og selvfølgelig traditionelle træ blyanter

Mekaniske blyanter: Du er formentlig bekendt med disse. De er dem, der holder bly (grafit faktisk) inde og når du trykker på viskelæderet mere bly kommer ud. Hvad du ikke kan vide, er, at ligesom traditionelle træ blyanter, fører er tilgængelige i forskellige grader af hårdhed, som kan bruges til at opnå lysere eller mørkere toner efter behov. Vi vil tale mere om det senere.

Bly holdere: Disse er noget lignende til mekaniske blyanter, du kan bruge forskellige kundeemner med dem. Men i stedet trykke på en knap til at frigive mere bly, disse blyanter faktisk har form af en klo, der griber ind på og holder i spidsen. Deraf udtrykket “føre indehaveren”.

Promovere grafit: Disse blyanter er dybest set et stykke af grafit i form af en blyant. Der er også nogle promovere grafit blyanter, der er indkapslet i en lakering overfladebehandling snarere end træ.

Træ blyanter: Okay. Vi alle ved, hvad et træ blyant er. Det er den gule med en pink viskelæder på toppen og et nummer 2 på det. Du ved, dem vi plejede at fylde i små cirkler på vores flere valg test i skolen.

Nå ja, dem er blyanter, men et sæt af god kvalitet tegning blyanter kommer med en masse mere variation end der. Alle typer blyant ovennævnte kommer i forskellige grader af hårdhed og er mærket med et nummer og bogstav H eller B. Blyanter mærket H er den hårde side og dem mærket med en B er de bløde. Jeg ved ikke, hvor “B” kommer fra, men det er sådan det er. Blyanter vifte fra 9H (den sværeste) til 9B (det blødeste).

Nummer 2 blyanter er vi så fortrolige med er højre i midten med hensyn til hårdhed. De er svarende til en HB blyant. Hvis du lige er startet tegning eller du bare gøre nogle doodling eller skitsering en HB eller #2 vil fungere fint for dig. Men hvis du ønsker at få en meget mere interessant tegning, du bliver nødt til at have nogle kontrast mellem lys og darks. Hvis alle du nogensinde har tegnet med før er et nummer 2 blyant, er den måde du opnå din mørkere toner blot at trykke på ned hårdere.

Men der er en bedre måde. Det er hvor de blødere blyanter kommer. Efter #2 i form af blødhed kommer B derefter 2B, 3B ect. hele vejen op til 9B. Selvom mange kunstnere aldrig bruge noget blødere end en 6B. Med en 6B kan du få nogle meget mørke toner og det kommer ikke til at være så blød og dermed smuldrende som en 9B.

For sværere blyanter, jeg bruger sjældent noget hårdere end en 2H og det er normalt kun for den oprindelige stregtegning, før nogen skygge finder sted. Gør den oprindelige stregtegning meget let kan du slette eventuelle fejl, du muligvis har foretaget. Når din stregtegning er acurate, kan du få de blødere blyanter og starte skygge.

Så til wrap det op, hvis du planlægger at få en lidt mere seriøs med tegningen du ønsker at få et sæt af blyanter. Der er nogle sæt derude, der har bare 4 blyanter i dem. Så hvis du er strapped for kontanter er en mulighed. Blyanter er også tilgængelig individuelt så du kan vælge hvilken nummer / bogstav combo du har brug for.

Jeg foretrækker traditionel træ blyanter til mine tegninger og min mærke af valg er Derwent. De gør sæt 12 blyanter, der spænder fra 4H til 6B eller H hele vejen op til 9B. Og du kan få et sæt 12 blyanter til omkring 12 dollar – $15, så det ikke er frygtelig dyrt at komme ind i tegningen.

Så nu går ud, få dig selv nogle gode blyanter, og begynde at tegne…

Leave a Reply

Your email address will not be published.