et par enkle trin til at skylle din bil Radiator og kølervæske System

En af de mest oversete vedligeholdelsesdele på din bil er kølesystem. De fleste mennesker tænke ikke engang på det, indtil de er på vej med kalechen op og damp hælde ud af radiatoren. Denne trafik mareridt kan undgås ved nogle simple rutinemæssig vedligeholdelse. Din kølesystem skal tømmes hvert andet år og anti fryse afløste så godt. Kemikalier i anti fryse begynder at miste deres effektivitet og rust og snavs kan bygge i din motor og køler. Dette vil tilstoppes din motorens kølesystem og forårsage din motor til at overophede. Den gode nyhed er meget lidt mekaniske færdigheder er nødvendige for at skylle dit system og holde din bil kører for de kommende år. Bare Følg disse enkle trin:

1. først og fremmest skal du sørge for din bil motoren har ikke kørt og det er cool. Dette er meget vigtigt. En radiator kan blive meget varmt og eventuelt brænde dig. Med motor cool, Åbn radiator kasket og lindre pres.

2. Dernæst finde aftapningsventilen på radiator til afløb det. Det bør være placeret i bunden af køleren. Sørg for at dræne væske ind i en container og ikke jorden. Når du har tømt det, Luk afløbsventil.

3. nu er du klar til at installere en tilbage flush kit. Dette kit er billig og kan nemt købes hos din lokale auto dele butik. Følg vejledningen på bagsiden på sættet. Dybest set, du nødt til at skære varmeren inlet slangen går til toppen af motoren. Dette er, hvor du installerer afsnittet T findes i kit til linjen. Slip begge ender af slangen på denne montering og stramme klemmer leveres i kittet. Gå videre og slutte din haveslange til denne montering.

4. nu placere omskifter, der fulgte i kit ind i åbningen på toppen af radiatoren. Dette er, hvor vand og kølevæske vil hælde fra når du begynder at skylle systemet. A slange eller rør vil være nyttige til direkte at køre ned i en spand.

5. nu er det tid til at starte motoren, drej ovnen på høj og drej på haveslangen. Kølervæske nu cirkulerer gennem motoren og kommer ud gennem omskifter på toppen af radiatoren. Fortsæt denne proces indtil rent vand begynder at komme ud på toppen. Dette bør kun tage et par minutter.

6. Sluk motoren og haven slange. Nu dræne radiatoren igen i en spand og luk afløbsventil, når du er færdig.

7. nu er det tid til at tilføje den nye anti fryse. Hæld hele indholdet af anti fryse flaske i tomme radiatoren og fylde det indtil kølervæske strømmer ud af halsen. Skrue tilbage på køleren hætten og du er færdig. Kontroller, at du har også skruet tilbage på den medfølgende cap på T montering du installeret.

8. Tag din bil til en prøvetur rundt om blokken og sørg for, at alt er ok.

Nu du har en tilbage flush montering installeret næste gang du skal tømme din radiator, og det vil være meget hurtigere. Du vil takke dig næste gang du passerer denne uheldige person på den side af vejen med den ildevarslende damp Sky strømmer fra emhætten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.