Beskæftiger sig med kolik uden at miste din sind

For en helt ny mor, eller endda en krydret, kan beskæftiger sig med en colicky baby være overvældende. Den konstant gråd er hjerteskærende og nerve wracking, og efterlader dig med en følelse af hjælpeløshed. Men ikke miste modet; den eneste gode ting jeg kan fortælle dig om kolik er, at det er midlertidigt. Her er et par ideer til at holde dig i gang.

Først – være sikker på det er virkelig kolik. Hvis du ikke har haft den lille en tjekket ud af en læge, gøre det. Nogle gange hvad er afskrevet som kolik er virkelig en mælkeallergi eller nogle andre sande gastrisk lidelse, som syre refluks. Hvis barnet er på formel, skal du bede om at foretage en ændring i brand kan hjælpe.

For det andet få hjælp! Hvis du nødt til at beskæftige sig med colicky symptomerne helt af dig selv hver dag, er du forpligtet til at gå nødder. Bytte ud med din ægtefælle, et andet familiemedlem eller en ven. Min datter havde kolik for de to længste uger af mit liv, og det begyndte hver aften omkring 5:00. Min mand og jeg skiftedes til at lave aftensmad og spise med vores andre børn, mens den anden tog sig af barnet. Det holdt hver af os noget fornuftigt at have en normal aften hver anden nat, plus vores andre børn føler sig ikke så oversete.

Prøv nogle af disse tricks, alle fortæller dig om. En masse af dem virkelig virker! Tage barnet til et drev (indeværende arbejdede vidundere med min datter). Vakuum, spille musik eller sidde med baby på vaskemaskinen under spin cyklus! Prøv at tage barnets sind off hendes elendighed. For nogle børn er et varmt bad og en rock i gyngestol nyttigt. Jeg kan ikke personligt anbefale metoden “gråd det” for kolik. Din baby er virkelig i smerte og behov komfort i løbet af denne tid, og at lade hende græde for en lang tid vil sandsynligvis kun eskalere situationen. Mylicon dråber, en over the counter gas medicin, kan lindre symptomerne på nogle børn. Det er helt sikkert, så det er absolut værd at prøve. Ellers ikke medicinerer medmindre det er noget din læge har fortalt dig at bruge. Jeg har hørt om moms at give barnet noget at få dem til at sove. Det er frygtelig usikker.

Endelig, hvis colicky symptomerne ikke har aftaget inden for et par uger, gør en returflyvning til læge, bare være sikker på intet er ændret. Kolik er en midlertidig tilstand, så bare bære over med det og se frem til bedre tider.

Leave a Reply

Your email address will not be published.