Akryl maleri lektion – fejl skal undgås i dine akryl malerier

Når du lige er startet ud med Akryl maleri, vil du helt sikkert gøre din del af fejl. Dette er den naturlige proces af maleri og vi alle lære og vokse fra vores fejltagelser. Denne artikel introducerer nogle af de mere almindelige fejl nybegynder akryl malere gør.

Fejl #1 for at undgå: ikke bruger nok sort i dit maleri. Et interessant maleri har vifte. Det skaber nysgerrighed og interesse, og beskueren ønsker at vende tilbage igen for at overholde den. Så hvordan kan du oprette et interessant maleri? Bruge en bred vifte af forskellige penselstrøg, teknikker og værdier i dine malerier. Ændre retningen af din penselstrøg eller blande forskellige teknikker i den samme maleri.

Fejl #2 at undgå: at blive alt for tekniske eller kopiering. For at virkelig male en genstand, og når jeg siger “virkelig”, siger jeg ikke du skal kopiere genstand, præcis som du kan se den. Jeg henviser til tilslutning til maler inde og virkelig maleri dit eget indtryk af hvad du ser. Dette er, hvordan din indre kreativitet skinner på lærredet. Det er, hvad sæt malere som Vincent van Gogh og Claude Monet ud fra resten. De enkelte injiceres deres egen stil og hjertet i deres arbejde. Jeg tror, din egen unikke kreativitet kommer til overfladen øjeblik du stoppe afhængige teknikaliteter og teorier forbundet med maleriet. Jeg siger ikke man skulle studere teknikker og teori, men på et tidspunkt er vi nødt til at sætte ting på lavt blus og lad vores kreativitet, gøre nogle af tanker. Uanset hvad du gør, ikke kopiere andre kunstnere. Der er intet galt med at lade andre kunstnere til at påvirke dig, bare sørg for du tillader din egen unikke stil til at komme igennem.

Fejl #3 at undgå: ikke observere dit fag. Bruger du tid iagttage de emner, du føler dig inspireret til at male? Hvis du er en portræt kunstner, har du gjort nogen studier af den menneskelige anatomi? Hvis du male landskaber, du bruger nok tid udendørs i dette miljø? Hvis du ikke bruger nok tid iagttage de emner, du ønsker at male, så ikke ved du har nok viden til at male dem.

Fejl #4: Ikke bruger kvalitet kunst forsyninger. Bruger du kvalitet Akryl maleri forsyninger? En virkelig erfarne og talentfulde kunstner kunne sandsynligvis skabe en hele maleri ved hjælp af en tandstik, men der virkelig ønsker at arbejde så hårdt? Når det kommer til kunst leverancer, får du normalt hvad du betaler for. Hvis du maler med en 50 cent pensel, vil det sandsynligvis male ligesom malerpensler 50 cent. Doppsko vil højst sandsynligt blive løs og hårene vil sandsynligvis kaste. Hvis du bruger virkelig billig maling, vil du mere end sandsynligt få virkelig billige resultater. Farverne vil ikke have den samme glans eller den rette konsistens. Så investere i kvalitet kunst forsyninger og tage store pleje af dem så godt.

Fejl #5 at undgå: ikke bruger nok maling. Lære at anvende maling til dit lærred. Mange begyndere ikke genindlæse deres pensler ofte nok. Jeg lavede denne samme fejl, når jeg først begyndte maleri. Jeg ville presse ud en lille glob af maling og forsøge at dække så meget område som muligt. I mit tilfælde, jeg var bare doven, men mange begyndere er bange for at spilde maling. Dette er en rimelig bekymring i betragtning af omkostningerne ved levering. Sandheden er dog at dine malerier bliver mere interessant hvis du fastsætte penselstrøget, efterlade det alene og derefter genindlæse din pensel. Forsøg ikke og krat maling ind i lærredet, ellers du er bare farvning, og ikke maleri.

Fejl #6 at undgå: Tænker Over. Ikke alt for kritisere eller bedømme dit eget arbejde, mens du maler. Dette kun opretter modløshed og tvinger mange begyndere at blive frustreret og forlade. Bare slappe af og give slip. Har tillid til dig selv og dine evner.

Jeg håber denne artikel på Akryl maleri har været nyttigt. Aldrig blive modløs, hvis du begår fejl eller ikke tilfreds med dit arbejde. Fejl læringsværktøjer. Lære og komme videre. Det vigtigste aspekt af maleri er den nydelse, vi modtager fra det alligevel. Frustration og modløshed bør aldrig dominerer maleri erfaring. Glade maleri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.